Can you tell who run the world?

Kommer på mig själv med att lyssna på den tusen gånger om och sen ännu mer. Har aldrig blivit så påverkad av någon låt förut. Såklart var den hur bra som helst innan, men efteråt, när man kollat på videon, så blir den ju bara helt otroligt grymt bra! kan inte låta bli att dansa, känner mig helt mosig i kroppen nu, är så trött. Men jag kan inte sluta dansa! Jag vill inte heller. Bryr mig inte om vad andra tycker, tänker, säger, känner...! Det spelar ju ingen roll för mig om jag mår bra av det jag gör!
Jag blev lite inspirerad av en video där Beyoncé berättade om att hon tar ett "sabbatsår" och hur hon älskar att göra det hon gör, oavsett hur någon annan ser på det. Jag menar. Ska man verkligen ägna hela sitt liv åt att leva inom "mallen" då ingen kan döma, tycka eller tänka något om en själv? Allt kommer ju ändå försvinna sen ändå. Livet är större än att låta sig styras av rädsla eller feghet... För fan det är ju mitt liv! MITT. Vad jag gör med det är ingen annans ensak. Bara min. Det kändes otroligt skönt att säga. Alla borde göra det.
Ställ er upp och säg att era liv är för allt i världen era! Att ni bryr inte om något annat så länge ni föjer era hjärtan och bara fullständigt förlorar er själva i att LEVA... Kan det ens finnas något härligare än att LEVA ens EGNA liv? Precis som man vill..
So can you tell who run the world? You do


Kommentarer
Sofia - Mode, foto & personligt

Har kört igång veckans blogg igen, var gärna med :)

2011-07-11 @ 22:23:33
URL: http://smnmode.blogg.se/
Sofia - Mode, foto & personligt

Kul att du är med och tävlar!

Allt bra idag? :)

2011-07-12 @ 00:38:09
URL: http://smnmode.blogg.se/
Linnéa

Fett med respekt.Det är så sant, det du säger!

2011-07-15 @ 17:54:24
URL: http://ljunggrens.blogg.se/


Leave a comment here:


Name:
Kom ihåg mig?

E-mail adress: (publiceras ej)

URL/Blog adress:

Comments:

Trackback

Norrskensbarnet

My heart is beating differently, and just the same as yours.

RSS 2.0